Elektromos fűtőtestek

Elektromos fűtőkészülékek, melyek a meglévő fűtésrendszertől függetlenül üzemeltethetők!

Az esztétikus kialakítású, falra szerelhető fűtőtestek beépítése gyors és egyszerű. A fűtésrendszer karbantartást nem igényel, üzemeltetési költsége rendkívül kedvező. A hosszú élettartamú, csendes, megbízható fűtőelem egyenletes hőleadást, a beépített termosztát pedig precíz szabályozást biztosít.

Stílusos helyiségfűtés

A készülék kivitelétől, a hőleadó típusától és a fűtési techológiától függően három csoportba soroljuk az Atlantic fűtőtesteket:

1. Konvektorok: A fűtőelemen áthaladó hideg levegő felmelegszik és természetes konvekció következtében cirkulál a helyiségben. A forgalmazott típusok mindegyike elektronikus termosztáttal kapható, mely pontossága révén optimális energiafelhasználást és megfelelő komfortszintet biztosít..

Konvektorok hőleadása 
Elektronikus termosztáttal
F117 konvektor
F117P
F117D konvektor
F117D
F18 konvektor
F18
Odyssée konvektor
Odyssee
Altis konvektor
Altis
Altis Ecoboost konvektor
Altis Ecoboost

2. Fűtőpanelek: Konvekciós mód mellett a nagyméretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzó panelként is működik. Nappalikba, nagy belmagasságú helyiségekbe használhatók.

 Fűtőpanelek hőleadása
Elektronikus termosztáttal
Solius fűtőpanel
Solius
Tatou fűtőpanel
Tatou

3. Radiátorok: Kellemes, egyenletes hőleadással érhető el a maximális komfortérzet. A hőmérséklet változásra gyorsan és hatékonyan reagálnak.

Radiátorok hőleadása 
Elektronikus
termosztáttal
Nirvana radiátor
Nirvana
 
   
 

Eurovill Profi Kft.
1044. Budapest,
Perényi Zs. u. 10.
Tel: 36 1 3704373

Eurovill Profi Kft. a Facebook-on