Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel 2000W

96 990 Ft

2000 W teljesítményű fűtőpanel tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal. Mé.: 10 cm, mag.: 45 cm, szé.: 89 cm. Kb. 12-15 nm fűtésére. Mozgás- és szellőztetés-érzékelővel.

Falra szerelhető elektromos fűtőpanel elektronikus termosztáttal
Cikkszám: A0510920 Kategória:

Leírás

A Solius Ecomodo az Atlantic mérnökeinek legújabb fejlesztése. Az elektromos fűtőpanel belsejében olyan hősugárzó panel található, melynek köszönhetően a Solius Ecodomo modellek nem csak a szoba levegőjét melegítik fel, hanem széles spektrumú, többek között infra sugárzást bocsátanak ki, mellyel egyesítik a konvektorokat és az infra fűtést. Ennek köszönhetően olyan hőérzetet biztosítanak, mint a hagyományos fűtési megoldások, pl. cserépkályhák.

Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába. Az elektromos termosztát által “komfort”, “ECO”, “fagyvédelem”, “ki” és “időzítő” funkciók közül választhat, a még kényelmesebb otthonért. A Solious Ecomodo fűtőpanelek nagy hőleadó felülettel rendelkeznek, így egyenletesen adják le a meleget. Működésük zajtalan.

Ecodomo technológia. A Solius Ecodomo fűtőpanelek a beépített mozgás és szellőztetés érzékelő különösen gazdaságossá teszi az elektromos fűtőtest üzemeltetését. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan ki kapcsol, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben és bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Energiatakarékos, környezetbarát megoldás, akár -30%-os energiamegtakarítás érhető el a precíz digitális termosztátnak és a fejlett vezérlésnek köszönhetően.

Teljesítmény: 300-2000W. Az elektromos fűtőtestek esetén általában négyzetméterenként 100W teljesítménnyel számolhatunk, egy 20m2-es szoba kifűtéséhez általában 2000W teljesítmény szükséges.*

2 év gyári garancia, mely akár meghosszabbítható további 3 évvel**

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a felfelé áramló levegő mellett a fűtőtest környezetét is felfűtik.

Borulásérzékelő, mely automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha gyermeke, háziállata felborítaná, amennyiben Ön görgős kivitelben használja.

Precíz elektromos termosztáttal. Funkciók: Komfort, Takarék (ECO), Fagyvédelem, Ki

Mozgás- és szellőztetés-érzékelő a még gazdaságosabb üzemeltetés érdekében

Csendes működés

Gyerekzár

Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen

Könnyen falra szerelhető, nem igényel szakembert, falbontást, csövezést

IP24, áramütés elleni védelem