Tükörfűtés

Zuhanyozás után bepárásodik a tükre? Még mindig hajszárítóval és törülközővel párátlanít? Miért ne használna egy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldást? Az Eurovill Profi kínálatában szereplő tükörfűtések könnyedén megszüntetik a párásodás okozta kellemetlenségeket. Többféle műszaki megoldással és mérettel tudjuk a vevői igényeket kielégíteni.

Tükörfűtés megoldások

DEVIheat fűtőszőnyeg

Felejtse el a hideg, fázós reggeleket! Kezdje kényelmesen a napot egy otthonos fürdőszobában! A DEVIheat™ fűtőszőnyeg mindössze 3 mm helyet igényel a járólap alatt, ezért utólagos beépítésekhez, felújításokhoz is használható, akár a meglévő, régi burkolat megbontása nélkül is. A műanyag hálóra szerelt elektromos fűtőszál fektetése egyszerű, akár házilag is kivitelezhető, csupán az elektromos bekötést kell szakemberre bízni.

Fűtőszőnyeg megoldások

Devirail törülköző-szárító

Lassan száradnak a törülközők és mindig cserélni kell őket mert hamar dohos szagúvá válnak? Kis teljesítményű törülköző szárítónk 3 méretben segít a nedves törülköző probléma megszüntetésében.

Törülköző-szárító megoldások

Törülközőszárító

Az elektromos törölközőszárító radiátorok is tartalmaznak folyadékot, akárcsak a vízzel működő radiátorok. Azonban itt az elektromos fűtőszál melegíti fel a folyadékot. Egyes modelljeink a fűtőszáll mellett egy elektromos ventillátort is tartalmaznak, hogy még gyorsabban meleget varázsoljon fürdőszobájába.

Törülközőszárító megoldások