Elektromos Fűtőtestek magasabb komfort, kevesebb energia Kipróbálom a kalkulátort Kérem a kisokost Önnek jó választás az elektromos fűtés? Tudjon meg mindent az elektromos fűtésről DÍJMENTES kisokosunkból! Amit az elektromos fűtésről feltétlenül tudnia kell

Miért pont az

Szemünk előtt partnereink igénye 1992-óta:

Cégünket 1992-ben alapítottuk, és 1995 óta foglalkozunk elektromos fűtőrendszerek importálásával és viszonteladásával, kiemelt figyelmet szentelve a dán Devi fűtőkábeleknek. 1997-ben megkezdtük a svájci PMA műanyag kábelvédelmi rendszerek hazai képviseletét, 2010 óta pedig a francia Atlantic fűtőpanalekkel, radiátorokkal és konvektorokkal is bővült az általunk forgalmazott termékek köre.

Partnereinknek minden igényre kiterjedő fűtési megoldásokkal állunk rendelkezésére, kültérre és beltérre egyaránt, a prémium megoldásoktól a kedvezőbb árú, mégis magas minőségű termékekig. Odafigyelünk rá, hogy készletünkben megtalálható legyen a termékkör, valamint a hozzá tartozó alkatrészek teljes palettája, a fűtőtestektől a fűtőkábelekig.

Cégünk több külföldi piacvezető gyártó termékeinek magyarországi képviseletét látja el.

Képviselt gyártók:

Devi by Danfoss (Dánia) HTS THERMO (Németország) FINE Korea (Dél-Korea) ABBPMA (Svájc) ATLANTIC (Franciaország)

Kiemelt garanciáink:

Cégünk büszkén állíthatja magáról, hogy kizárólag a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamra tervezett termékeket forgalmazza, amit a megrendelők általános elégedettsége is bizonyít. Ehhez a piacon kiemelkedőnek számító garanciavállalás is hozzájárul, amely az Atlantic fűtőtestek esetében 5 év, a dán DEVI fűtőkábelek esetében pedig akár 20 év is lehet.

Ezért választottak minket a Viszonteladó partnereink:

28 év piaci tapasztalattal a hátunk mögött mindent tudunk, ami a fűtésről szól, így partnereink a rugalmas kiszolgálás mellett megfelelő és mindenre kiterjedő szakmai támogatásra is számíthatnak tőlünk.

Állandó, jelentős méretű raktárkészletünkről gyorsan és zökkenőmentesen tudjuk biztosítani a rendelések folyamatos teljesítését, akár egyedi kívánságok esetén is.

MIÉRT AZ ELEKTROMOS FŰTÉS?

Az elektromos fűtőtestek modern technológiával működnek, így sokkal hatékonyabban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és más technológiai megoldásokhoz. Ha az elektromos fűtőtesteket napelemekkel kombinálja, akkor jelentősen csökkentheti a fűtési költségeit, így minden télen több tízezer forintot takaríthat meg. Ugye Ön is ábrándozott már erről a fűtésszámla láttán? Ez már nem csak álom, hanem maga a valóság, ami mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ELEKTROMOS FŰTŐTEST VÁLASZTÁSHOZ

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek meghozni a legjobb döntést.

KERESSE SZAKÉRTŐNKET!

Bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőtest megoldást válasszon, milyen típust, mekkorát és hová? Kérje szakértő kollégánk segítségét! Keresse Klem Dániel kollégánkat, az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle! Dániel 24 órán belül megválaszolja kérdését.