Elektromos Fűtőtestek magasabb komfort, kevesebb energia Kipróbálom a kalkulátort Kérem a kisokost Önnek jó választás az elektromos fűtés? Tudjon meg mindent az elektromos fűtésről DÍJMENTES kisokosunkból! Amit az elektromos fűtésről feltétlenül tudnia kell

Szervizigény bejelentése

A bejelentéséhez, kérjük töltse ki az alábbi bejelentő lapot

Szervizünk központi telephelyünkön található: 1139. Budapest, Fáy utca 12/B.

Nyitvatartás: H-Cs: 07:30-16:30; P: 07:30-14:00

A szervizelésre leadott termékek szervizelési ideje a törvényileg szabályozott 15 napot nem haladhatja meg.

Amennyiben a szervizünkkel időpontot egyeztet, megvárhatja a termék hibafeltárását, javítását.

Erre csak előzetes egyeztetéssel tudunk lehetőséget biztosítani. Az egyeztetéshez szükséges telefonszámot a hibabejelentő adatlapon találja.

Kérjük minden esetben hozza magával a vásárlást igazoló számlát.

Hibátlan terméken végzett vizsgálat, eredménytelen hibafeltárás esetén a szerviz jogosult a mindenkori alapdíjról számlát kiállítani.

Szervizbejelentő adatlap letöltése

MIÉRT AZ ELEKTROMOS FŰTÉS?

Az elektromos fűtőtestek modern technológiával működnek, így sokkal hatékonyabban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és más technológiai megoldásokhoz. Ha az elektromos fűtőtesteket napelemekkel kombinálja, akkor jelentősen csökkentheti a fűtési költségeit, így minden télen több tízezer forintot takaríthat meg. Ugye Ön is ábrándozott már erről a fűtésszámla láttán? Ez már nem csak álom, hanem maga a valóság, ami mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ELEKTROMOS FŰTŐTEST VÁLASZTÁSHOZ

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek meghozni a legjobb döntést.

KERESSE SZAKÉRTŐNKET!

Bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőtest megoldást válasszon, milyen típust, mekkorát és hová? Kérje szakértő kollégánk segítségét! Keresse Klem Dániel kollégánkat, az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle! Dániel 24 órán belül megválaszolja kérdését.