ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK

A konvekciós mód mellett a nagyméretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzó panelként is működik. Nappalikban, nagy belmagasságú helyiségekben alkalmazható.

Elektromos fűtőkészülék kisokos

Solius NEO fűtőpanel

1000-2000w teljesítményű, programozható termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzolall szerelt kivitelben

Solius LCD fűtőpanel

1000-2000w teljesítményű digitális programozható termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzolall szerelt kivitelben

Tatou Smart Pilot fűtőpanel

1000-2000w teljesítményű elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzolall szerelt kivitelben

Solius elektromos fűtőpanel

500-2000w teljesítményű elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzolall szerelt kivitelben

Solius Wifi fűtőpanel

1000-2000w teljesítményű Wifi-s termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

Kiegészítők konvektorokhoz

Hasznos kiegészítő tartozékok a kényelem és mobilitás érdekében. Valamennyi atlantic konvektottal és fűtőpanellel kompatibilisek.

Atlantic Solius NEO fűtőpanel (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Solius NEO 1000-2000 Watt teljesítményű, elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőpanel fali tartó konzollal kapható. A kellemes hőérzetről a homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hőkiömlő rács és a nagy felületű feketesugárzó (extrudált alumínium fűtőelem) gondoskodik. A készülék beépített ablaknyitás és jelenlétérzékelővel rendelkezik a hatékonyabb energiamegtakarítás érdekében. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági előírások betartása mellett).

Leírás:

 • Elektronikus termosztát
 • A HD technológia, valamint az extrudált alumínium fűtőelem homogén hőeloszlást biztosít
 • Megnövelt méretű fűtőrács
 • A készülékre a vezérlő szál miatt a villásdugót utólag kell felhelyezni.
 • Digitális programozható kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Solius elektromos fűtőpanel (500-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Solius 500-2000 Watt teljesítményű, elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőpanel fali tartó konzollal kapható. A korábbi nagysikerű Solius Ecodomo  „egyszerűsített” modellje. A kellemes hőérzetről a homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hőkiömlő rács és a nagy felületű feketesugárzó (extrudált alumínium fűtőelem) gondoskodik. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági előírások betartása mellett). Az Ön maximális biztonságáról a beépített borulás érzékelő gondoskodik, amely borulás esetén meggátolja a készülék további működését.

Tekintse meg a Solius Basic készülékbemutató videót!

Leírás:

 • Elektronikus termosztát
 • A HD technológiának és az exrudált alimínium fűtőelemnek köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hőt
 • Megnövelt méretű fűtőrács
 • Manuális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Solius LCD fűtőpanel (1000-2000 W teljesítmény)

A Solius LCD elektromos fűtőpanel 1000-2000 W teljesítményű, digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező fűtőkészülék fali tartóval szerelt kivitelben kapható. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A készüléket könnyen programozhatja a hét minden napján, akár napi 3 különböző intervallumban is. A készülék magában foglalja a HD készülékház előnyeit, amely a megnövelt hőkiömlő nyílásnak, valamint az exrudált alumínium fűtőbetétnek köszönhetően homogén hőeloszlást biztosít. A fűtőpanel IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellett). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem, valamint a beépített borulás érzékelő.

Tekintse meg a Solius LCD készülékbemutató videót!

Leírás:

 • Digitális LCD kijelzővel szerelt napi programozású termosztát
 • HD technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hőt
 • Megnövelt méretű fűtőrács
 • Mobil változat fali konzollal
 • Villásdugóval szerelt
 • Digitális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Solius Wifi (1000-2000 W teljesítmény)

A Solius Wifi elektromos fűtőpanel 1000-2000 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező fűtőkészülék fali tartóval szerelt kivitelben kapható. A termosztát WiFi kapcsolaton keresztül okostelefonnal vagy tablettel távolról is vezérelhető. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A készüléket könnyen programozhatja a hét minden napján, akár napi 3 különböző intervallumban is. A készülék magában foglalja a HD készülékház előnyeit, amely a megnövelt hőkiömlő nyílásnak, valamint az exrudált alumínium fűtőbetétnek köszönhetően homogén hőeloszlást biztosít. A fűtőpanel IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellett). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem, valamint a beépített borulás érzékelő.

Tekintse meg a Solius WIFI készülékbemutató videót!

Leírás:

 • Digitális termosztát, amely Wifi kapcsolaton keresztül távolról vezérelhető
 • Gyors felmelegítés köszönhetően a hatékony hőelosztásnak a készülék felületén
 • Burkolattal ellátott fűtőelem aluminium difúzorral
 • IP 24-es védelem és kettős elektromos szigetelés a maximális védelem érdekében
 • Automatikus túlmelegedés védelem, valamint borulás érzékelő

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Tatou Smart Pilot IO (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Tatou Smart Pilot IO 1000-2000 W teljesítményű elektromos fűtőpanel fali konzollal szerelt kivitelben kapható. A kellemes hőérzetről a nagy precizitású elektronikus termosztát, a homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hőkiömlő rács, valamint az alumínium hőleadó felülettel ellátott feketesugárzó (extrudált alumínium fűtőelem) gondoskodik. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll. Az Ön maximális biztonságáról a beépített borulás érzékelő gondoskodik, amely meggátolja a készülék további működését abban az esetben, ha véletlenül felborulna.

Leírás:

 • Csendes működés, a speciálisan kialakított fűtőfelületnek köszönhetően.
 • Könnyen a hálózatra csatlakoztatható, villásdugó segítségével
 • Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen
 • Könnyen falra szerelhető
 • Nagy precizitású elektronikus termosztát
 • ECO üzemmód
 • Fagyvédő funkció
 • ERP ready

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Kiegészítők

Az Elektromos konvektrorokhoz, valamint elektromos fűtőpanelekhez tartozó kiegészítőkkel sokoldalúvá teheti fűtőkészülékét. Otthona adottságaihoz mérten tudja változtatni a fűtőtest elhelyezését a lakásban. Egyes modelljeink fali tartó konzollal, míg mások fix tartólábbal szerelt kivitelben kerülnek le a gyártósorrol. Azonban bármelyik készüléket is választja, mind a fix tartóláb, mind pedig az univerzális fali konzol kompatibilis valamennyi elektromos konvektorral és fűtőpanellel.

Árak és vásárlás

MIÉRT AZ ELEKTROMOS FŰTÉS?

Az elektromos fűtőtestek modern technológiával működnek, így sokkal hatékonyabban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és más technológiai megoldásokhoz. Ha az elektromos fűtőtesteket napelemekkel kombinálja, akkor jelentősen csökkentheti a fűtési költségeit, így minden télen több tízezer forintot takaríthat meg. Ugye Ön is ábrándozott már erről a fűtésszámla láttán? Ez már nem csak álom, hanem maga a valóság, ami mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ELEKTROMOS FŰTŐTEST VÁLASZTÁSHOZ

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek meghozni a legjobb döntést.

KERESSE SZAKÉRTŐNKET!

Bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőtest megoldást válasszon, milyen típust, mekkorát és hová? Kérje szakértő kollégánk segítségét! Keresse Klem Dániel kollégánkat, az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle! Dániel 24 órán belül megválaszolja kérdését.