ELEKTROMOS RADIÁTOROK

Kellemes, egyenletes hőleadással érhető el a maximális komfortérzet. A hőmérséklet változásra gyorsan és hatékonyan reagálnak.

Mintha cserépkályhával fűtene!

Az általunk forgalmazott radiátorok digitális termosztáttal rendelkeznek, így akár 30%-os energiamegtakarítás is elérhető velük (a mechanikus termosztáttal szerelt modellekkel szemben). Továbbá némely modell ablaknyitás érzékelővel is  rendelkezik, így további jelentős megtakarítás érhető el velük. Ezeket a készülékeinket jellemzően nagy belmagasságú helyiségekbe szoktuk ajánlani.

Elektromos fűtőkészülék kisokos

Nirvana
elektromos radiátor

1000-2000w teljesítményű digitális termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

Accessio elektromos radiátor

1000-2000w teljesítményű digitális termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék tartólábbal szerelt kivitelben

Agilia
elektromos radiátor

1000-2000w teljesítményű digitális termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

Oniris
elektromos radiátor

1000-2000w teljesítményű digitális termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

Gapalagos Smart Pilot elektromos radiátor

1000-2000w teljesítményű digitális termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék falikonzollal szerelt kivitelben

Irisium Smart Pilot elektromos radiátor

1000-2000w teljesítményű digitális termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék falikonzollal szerelt kivitelben

Atlantic Nirvana (1000-2000 W teljesítmény)

Nirvana elektromos radiátorunk kiváló választás, ha egyenletes, homogén hőelosztásra vágyik. Ezzel a radiátorral olyan komfortérzetet biztosíthat otthonában, mintha cserépkályhával vagy hagyományos fűtőtesttel melegítené fel a belső tereket. A Nirvana radiátorok digitális termosztáttal rendelkeznek, amelynek köszönhetően akár 30%-os energia megtakarítást érhet el (a mechanikus termosztáttal szerelt modellel szemben). A készülék teljesen hangtalan működésű. Az LCD kijelzős kezelőfelület nem csak a hőmérsékletet jeleníti meg, hanem az energiafogyasztást is. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági előírások betartása mellett).

Leírás:

 • Digitális termosztát
 • Egyenletes hőleadás
 • Bekötése közvetlenül fali dobozba, vagy utólag villásdugóval
 • Hangtalan működés
 • Több üzemmód, 5 különböző gyári program (amely nem módosítható)
 • Energiafogyasztás kijelzés

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Accessio (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Accessio egy 1000-2000 W teljesítményű termosztatikus radiátor. A készülékben lévő “Thermo-fluid” folyadék gondoskodik a hosszú élettartamú és egyenletes fűtési megoldásról.  Az LCD kijelzős digitális kezelőfelület megjeleníti a hőmérsékletet és az energiafogyasztást is. A nagy precizitású digitális termosztátnak köszönhetően akár 25%-os energiamegtakarítás érhető el (a mechanikus termosztáttal szerelt készülékekhez képest). Elszíneződés elleni védelem (ASP), klasszikus radiátort idéző megjelenés. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll.

Leírás:

 • Elektronikus termosztát LCD kijelzővel
 • Hosszú élettartamú fűtőfolyadékos technológia
 • 5 különböző üzemmód
 • Erp-kompatibilitás
 • Bekötése közvetlenül fali dobozba, vagy utólag villásdugóval
 • Digitális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Agilia (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Agilia 1000-2000 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező elektromos radiátor fali tartóval szerelt kivitelben kapható. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. Dupla fűtési rendszer: extrudált alumínium fűtőelem + széles elülső fűtőfilm. Integrált programozás az Ön életritmusához igazítva. A Cozy Touch kompatibilitásnak köszönhetően okostelefonnal vezérelhető.  A Smart Pilot funkcióval a készülék alkalmazkodik az Ön életmódjához, megteremtve ezzel az optimális kényelmet és a maximális energiamegtakarítást. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellettt). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem.

Leírás:

 • Digitális LCD kijelzővel szerelt napi programozású termosztát, integrált funkciók az Ön életritmusához igazítva
 • Dupla fűtési rendszer: extrudált alumínium fűtőelem + széles első fűtő film
 • Cozy Touch kompatibilitás
 • Fogyasztás jelző indikátor
 • Bekötése közvetlenül fali dobozba, vagy utólag villásdugóval
 • Digitális kezelőszerv, 5 különböző üzemmód

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Oniris (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Oniris 1000-2000 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező elektromos radiátor fali tartóval szerelt kivitelben kapható. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. Dupla fűtési rendszer: extrudált alumínium fűtőelem + széles elülső fűtőfilm. Integrált programozás az Ön életritmusához igazítva. A Cozy Touch kompatibilitásnak köszönhetően okostelefonnal vezérelhető.  A Smart Pilot funkcióval a készülék alkalmazkodik az Ön életmódjához, megteremtve ezzel az optimális kényelmet és a maximális energiamegtakarítást. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellettt). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem.

Leírás:

 • Digitális termosztát jól olvasható kijelzővel
 • Egyszerűsített programozás és időzítő akár 8 órán át, a nagyobb kényelemért
 • Gyors felmelegítés köszönhetően a hatékony hőelosztásnak a készülék felületén
 • Burkolattal ellátott fűtőelem aluminium difúzorral
 • IP 24-es védelem és kettős elektromos szigetelés a maximális védelem érdekében
 • Automatikus túlmelegedés védelem, valamint borulás érzékelő

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Galapagos Smart Pilot (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Galapagos Smart Pilot 1000-2000 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező elektromos radiátor fali tartóval szerelt kivitelben kapható. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A Thermo-fluid technológiának köszönhetően olyan hőérzetet biztosít, mintha hagyományos radiátort használna. Integrált programozás az Ön életritmusához igazítva. A Cozy Touch kompatibilitásnak köszönhetően okostelefonnal vezérelhető.  A Smart Pilot funkcióval a készülék alkalmazkodik az Ön életmódjához, megteremtve ezzel az optimális kényelmet és a maximális energiamegtakarítást. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellettt). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem.

Leírás:

 • Kellemes és homogén hőérzet
 • Thermo-fluid technológia, melynek köszönhetően a hagyományos radiátor érzetét kelti
 • Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen
 • Vékony és excluzív kivitel
 • Nagy precizitású digitális termosztát
 • ECO üzemmód
 • Fagyvédő funkció
 • ERP ready

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Galapagos Smart Pilot (1000-2000 W teljesítmény)

Az Irisium Smart Pilot 1000-1500 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező elektromos radiátor a gyártó Royce Rolls-a. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A Cozy Touch kompatibilitásnak köszönhetően okostelefonnal vezérelhető.  A Smart Pilot funkcióval a készülék alkalmazkodik az Ön életmódjához, megteremtve ezzel az optimális kényelmet és a maximális energiamegtakarítást. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellettt). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem

Leírás:

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

MIÉRT AZ ELEKTROMOS FŰTÉS?

Az elektromos fűtőtestek modern technológiával működnek, így sokkal hatékonyabban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és más technológiai megoldásokhoz. Ha az elektromos fűtőtesteket napelemekkel kombinálja, akkor jelentősen csökkentheti a fűtési költségeit, így minden télen több tízezer forintot takaríthat meg. Ugye Ön is ábrándozott már erről a fűtésszámla láttán? Ez már nem csak álom, hanem maga a valóság, ami mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ELEKTROMOS FŰTŐTEST VÁLASZTÁSHOZ

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek meghozni a legjobb döntést.

KERESSE SZAKÉRTŐNKET!

Bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőtest megoldást válasszon, milyen típust, mekkorát és hová? Kérje szakértő kollégánk segítségét! Keresse Klem Dániel kollégánkat, az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle! Dániel 24 órán belül megválaszolja kérdését.