, valamint 

ELEKTROMOS FÜRDŐSZOBAI FŰTÉS MEGOLDÁSOK

Az elektromos törölközőszárító radiátorok is tartalmaznak folyadékot, akárcsak a vízzel működő radiátorok. Azonban itt az elektromos fűtőszál melegíti fel a folyadékot. Egyes modelljeink a fűtőszál mellett egy elektromos ventilátort is tartalmaznak, hogy még gyorsabban meleget varázsoljanak a fürdőszobájába. Az általunk forgalmazott készülékek között megtalálhatja az egyszerűbb modelleket, illetve a minden igényt kielégítő csúcskategóriás design készülékeket is, amelyek akár beépített hangulatvilágítással és bluetooth zenelejátszóval is rendelkeznek.

Elektromos fűtőkészülék kisokos

Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító

500-1000w teljesítményű, termosztáttal szerelt elektromos fürdőszobai fűtőkészülék

Doris Digital fürdőszobai radiátor

500-1000w teljesítményű, digitális termosztáttal szerelt elektromos fürdőszobai fűtőkészülék

Nefertiti fürdőszobai radiátor

500-1000w teljesítményű, termosztáttal szerelt elektromos fürdőszobai fűtőkészülék

Sensium
fürdőszobai radiátor

1750w teljesítményű, termosztáttal szerelt prémium kategóriás fürdőszobai fűtőkészülék

Tükör és burkolatfűtés a Devitől

Tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé a mindennapi készülődést a Devi termékeivel.

Devirail kis teljesítményű törölközőszárító

20-60w fix teljesítményű, termosztát nélküli, fürdőszobai elektromos törölközőszírító

Atlantic RSS 2012 (500-1000 W teljesítmény)

Az Atlantic RSS2012-es széria a gyártó belépő szintű modellje, amely elérhető normál, valamint a szűkebb helyekre tervezett keskeny kivitelben is. A készülék vezérléséről az egyszerűbb beállítási lehetőségekkel rendelkező manuális vagy a programozási lehetőségekkel bíró digitális termosztát gondoskodik. Egyedi kialakítású és különböző formájú készülékek (ívelt változat is elérhető). A fürdőszobai készülék egyszerre melegíti a helyiséget és szárítja a törölközőt. Ezen felül olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez: heti programozás, ablaknyitásérzékelés (egyes modelleken) és Boostfunkció a gyors felfűtés érdekében. Némely modell akár 8 színváltozatban rendelhető, hogy valóban igazodjék az Ön otthonához. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított.

Tekintse meg az RSS 2012 készülék bemutató videót!

Leírás:

 • Manuális vagy Digitális termosztát
 • Törölköző melegítés, szárítás és a fürdőszobai fűtés megoldása
 • Rendelkezésre álló modellek normál 48 és 55 cm szélesség és keskeny 40 cm szélesség
 • Hangtalan működés
 • Több üzemmód, (a digitális termosztáttal szerelt kivitel esetében)
 • Ívelt kivitelben is elérhető (RSS 2012 Galbe)
 • Boost funció a gyors felfűtés érdekében

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Doris Digital (500-1000 W teljesítmény)

Az Atlantic Doris Digital a gyártó középmezőnyébe tartozó elektromos fürdőszobai radiátor. A készülék vezérléséről a beépített digitális termosztát gondoskodik. Egyedi kialakítású készülék, amely elérhető kiegészítő ventilátorral (500W, 750W, 1000W) szerelt kivitelben is a hatékonyabb felfűtés érdekében. A fürdőszobai készülék egyszerre melegíti a helyiséget és szárítja a törölközőt. Ezen felül olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez: heti programozás, ablaknyitásérzékelés (egyes modelleken) és Boostfunkció a gyors felfűtés érdekében. Némely modell akár 8 színváltozatban rendelhető, hogy valóban igazodjék az Ön otthonához. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított.

Tekintse meg a Doris Digital készülék bemutató videót!

Leírás:

 • Elektronikus termosztát LCD kijelzővel
 • Hosszú élettartamú fűtőfolyadékos technológia
 • 5 különböző üzemmód
 • Erp-kompatibilitás
 • Bekötése közvetlenül fali dobozba, vagy utólag villásdugóval
 • Digitális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Nefertiti (500-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Nefertiti a gyártó felsőkategóriás elektromos fürdőszobai radiátora. A készülék vezérléséről a beépített digitális termosztát gondoskodik. Egyedi kialakítású készülék, amely elérhető kiegészítő ventilátorral (1000W) szerelt kivitelben is a hatékonyabb felfűtés érdekében.. A fürdőszobai készülék egyszerre melegíti a helyiséget és szárítja a törölközőt. Ezen felül olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez: heti programozás, ablaknyitásérzékelés (egyes modelleken) és Boost funkció a gyors felfűtés érdekében. Némely modell akár 9 színváltozatban rendelhető, hogy valóban igazodjék az Ön otthonához. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított.

Leírás:

 • Digitális LCD kijelzővel szerelt napi programozású termosztát, integrált funkciók az Ön életritmusához igazítva
 • Távirányító és zuhany mód (elérhető a ventilo modelleknél)
 • Hővezető folyadék
 • Megnövelt hőleadó felület
 • Bekötése közvetlenül fali dobozba, vagy utólag villásdugóval
 • Digitális kezelőszerv, 6 különböző üzemmód

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Sensium (1750 W teljesítmény)

Az Atlantic Sensium a gyártó felső prémium kategóriás elektromos fürdőszobai radiátora. A készülék vezérléséről a beépített digitális termosztát gondoskodik. A fürdőszobai készülék egyszerre melegíti a helyiséget és szárítja a törölközőt. Ezen felül olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez: heti programozás, ablaknyitásérzékelés (egyes modelleken) és Boostfunkció a gyors felfűtés érdekében. A Cozy Touch kompatibilitásnak köszönhetően készülékét akár okostelefonról is vezérelheti. A Sensium radiátor beépített bluetooth zenelejátszóval rendelkezik az Ön még teljesebb kényelme érdekében. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított.

Leírás:

 • Nagy fűtési felület
 • Jelenlét, fény és páratartalom érzékelés
 • Intuitív vezérlő panel
 • Jobbos és balos kialakítás
 • Kifinomult HD hangzás a beépített bluetooth zenelejátszónak köszönhetően
 • Hangulat fény a radiátor mögött

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Tükör és hidegburkolat fűtési megoldások a kínálatában 

A reggeli és esti rutinunk nagy része a fürdőszobában zajlik. Ébredés után ott kezdjük a napot mosakodással és fogmosással, esetleg egy gyors zuhannyal. Este is itt végezzük el az utolsó simításokat, mossuk le magunkról az „út porát” és frissülünk fel. Esetenként kikapcsolódásra használjuk egy kellemes forró fürdő keretében. Ilyenkor van egy jelenség, amely mindenki számára kellemetlenséget okoz, ez pedig a párás tükör.

A  fűtőszőnyegek nemcsak a tükör párásodásának a megakadályozására, hanem akár fő fűtési megoldásként, a fürdőszoba teljes értékű fűtésére is alkalmasak a burkolat alá helyezve.

A fűtőszőnyeg olyan vékony kialakítású, hogy elhelyezése a burkolat alatt a csemperagasztóban egy láthatatlan fűtési megoldást eredményez. Fontos kiemelni a gyártó egyedülálló, 20 éves teljeskörű garanciavállalását a terméket illetően.

DEVIfoil tükörfűtő fólia

Ez a megoldásunk nem igényel szakmai tudást, hiszen néhány mozdulattal felhelyezhető. Mindössze annyi dolgunk van, hogy a tükör hátuljára ragasztjuk, és a tükröt visszatesszük a helyére. Egyszerű megoldás, olyan helyekre, ahol a tükör elhelyezkedéséből adódóan kivitelezhető a bontás nélküli felhelyezés.

Elérhető méretek:

 • DEVIfoil tükörfűtő fólia 41×50 cm, 40W
 • DEVIfoil tükörfűtő fólia 71×50 cm, 70W
Árak és vásárlás

DEVI fűtőszőnyeg csemperagasztóba a tükör párásodásának megakadályozására

A fűtőszőnyeget a csemperagasztóba helyezik el a szakemberek, így az felmelegíti a tükröt, ezáltal megszüntetve a páralecsapódást. Ha még praktikusabbá szeretnénk tenni, akkor érdemes a világítással egy áramkörre kötni, ezért csak akkor melegít, amikor bent ég a villany. Három különböző méretben vásárolhatja meg:

Elérhető méretek:

 • Devimat DSVF-F 150 0,5x 0,7m 50W
 • DEVIheat 150 (DSVF-150) 0,5x 1m 0,5m2 75W
 • DEVIheat 150 (DSVF-150) 0,5x 2m 1,0m2 150W
Árak és vásárlás

DEVI fűtőszőnyeg hidegburkolat alá kiegészítő vagy teljes értékű fűtési megoldásként alkalmazva

A fűtőszőnyeget a hidegburkolat alá, a csemperagasztóba helyezik el a szakemberek. Az így kialakított fűtési megoldás alkalmas a vizes helyiségek kiegészítő vagy akár fő fűtési feladatainak ellátására. Láthatatlan és komfortos fűtési módozat, amellyel az aljzatot fűtve a legkellemesebb hőérzet érhető el a fürdőszobában. Természetesen bármilyen hidegburkolattal ellátott helyiségben alkalmazható.

Ha többet szertetne megtudni a fűtőszőnyegekről, akkor kattintson IDE
Árak és vásárlás

Kis teljesítményű törölközőszárító megoldások a kínálatában 

Lassan száradnak a törülközők, és mindig cserélni kell őket, mert hamar dohos szagúvá válnak? Kis teljesítményű törölközőszárítónik 3 méretben, különböző teljesítménnyel és kétféle színváltozatban segítenek a nedves törölköző probléma megszüntetésében.

DEVIrail törölközőszárító

DEVIrail™ törölközőtartó és -szárító 2 féle színben (fehér és króm), valamint 3 féle teljesítménnnyel érhető el (20W, 40W, 60W) A DEVIrail™ elektromos törölközőtartó és -szárító szárazon tartja a törölközőt. Könnyen beépíthető bármilyen fürdőszobába, konyhába, dugvillával egyszerűen csatlakoztatható az elektromos hálózathoz. Az energiafelhasználása nagyon alacsony.

Elérhető méretek:

 • DEVIrail 20W-fehér
 • DEVIrail 40W-fehér
 • DEVIrail 60W-fehér
 • DEVIrail 20W-króm
 • DEVIrail 40W-króm
 • DEVIrail 60W-króm
Árak és vásárlás

MIÉRT AZ ELEKTROMOS FŰTÉS?

Az elektromos fűtőtestek modern technológiával működnek, így sokkal hatékonyabban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és más technológiai megoldásokhoz. Ha az elektromos fűtőtesteket napelemekkel kombinálja, akkor jelentősen csökkentheti a fűtési költségeit, így minden télen több tízezer forintot takaríthat meg. Ugye Ön is ábrándozott már erről a fűtésszámla láttán? Ez már nem csak álom, hanem maga a valóság, ami mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ELEKTROMOS FŰTŐTEST VÁLASZTÁSHOZ

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek meghozni a legjobb döntést.

KERESSE SZAKÉRTŐNKET!

Bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőtest megoldást válasszon, milyen típust, mekkorát és hová? Kérje szakértő kollégánk segítségét! Keresse Klem Dániel kollégánkat, az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle! Dániel 24 órán belül megválaszolja kérdését.