Mikor ideális választás az elektromos fűtés?

Számtalan érv szól az elektromos fűtési rendszerek mellett, a könnyű, gyors és olcsó kiépítéstől az esztétikus látványon át az energiatakarékos működésig. De mégis, milyen szempontok alapján dől el, hogy az Ön számára is az elektromos fűtés-e az ideális megoldás? Sok pénzt megspórolhat vele kis lakások esetében, ahol a gáz bevezetése aránytalanul nagy költségekkel járna. Tökéletesen működik kiegészítő fűtésként, amennyiben csak egy helyiséget szeretne fűteni (például gyerekszobát vagy fürdőszobát). Ideális továbbá hétvégi házba és nyaralóba, valamint minden olyan helyiségbe, ahol szükség van a gyors felfűtésre. Ne költsön Ön se többet a kelleténél a tökéletes komfortérzetért!

Konvektorok

A fűtőelemen áthaladó hideg levegő felmelegszik és természetes konvekció következtében cirkulál a helyiségben. A forgalmazott típusok mindegyike elektronikus termosztáttal kapható, mely pontossága révén optimális energiafelhasználást és megfelelő komfortszintet biztosít.

Elektromos konvektor megoldások

Fűtőpanelek

A konvekciós mód mellett a nagyméretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzó panelként is működik. Nappalikban, nagy belmagasságú helyiségekben alkalmazhatóak.

Elektromos fűtőpanel megoldások

Radiátorok

Kellemes, egyenletes hőleadással érhető el a maximális komfortérzet. A hőmérséklet változására gyorsan és hatékonyan reagálnak.

Elektromos radiátor megoldások

Infra fűtések

A hagyományos (konvekciós) fűtéssel a levegőt melegítjük fel, majd ez a levegő cirkulál a helyiségben, felmelegítve a környezetet (a falakat, bútorokat, stb.). A sugárzó fűtések (infrapenel) esetében pont az ellenkező történik. A sugárzó fűtőtest nem a levegőt, hanem magukat a tárgyakat melegíti fel.

A tárgyak (falak, padló, bútorok) a hősugárzás nagy részét elnyelik. Ily módon a felmelegített tárgyak adják át a hőt a környezetüknek, és fűtik fel a levegőt. A legjobban ahhoz lehet hasonlítani, amikor egy tiszta, hideg téli napon érezzük a napsugarak melengető hatását.

Infra fűtés megoldások

Fürdőszobai megoldások

Lépjen be a komfort új világába elektromos rendszereinkkel! Egy hideg, fázós reggelen is indítsa vidáman a napot. Többféle megoldást kínálunk: fürdőszobai fűtőkészülékek, elektromos padlófűtés vékony rétegben, törölközőszárító vagy tükörpáramentesítő.

Fürdőszobai fűtés megoldások

Fűtés kisállatoknak

Fűthető lapok, szőnyegek, itatók kisállatok, elsősorban kutyák számára. Amikor odakint hideg van, esik az eső vagy a hó, négylábú barátaink csak egy barátságos, meleg helyre vágynak, amely vizálló és tartós anyagból készült.

Fűtési megoldások kisállatoknak