ELEKTROMOS KONVEKTOROK

Gazdaságos, esztétikus és kényelmes fűtési megoldás. Az Atlantic elektromos konvektorok  kiválóan alkalmazkodnak az igényeihez, hiszen a termosztát segítségével mindent úgy állíthat be, ahogyan az a legkényelmesebb az Ön számára. Hogyan működnek? A fűtőelemen áthaladó hideg levegő felmelegszik, és természetes konvekció következtében cirkulál a helyiségben.  A hő közvetítő közege a levegő. Ennek a légmozgásnak köszönhetően a helyiség levegője hamar felmelegszik. Valamennyi forgalmazott típus elektronikus termosztáttal kapható, amely pontossága révén optimális energiafelhasználást és megfelelő komfortszintet biztosít.

Elektromos fűtőkészülék kisokos

F19D elektromos konvektor

500-2500w teljesítményű mechanikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék tartólábbal szerelt kivitelben

F119D elektromos konvektor

500-2500w teljesítményű elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék tartólábbal szerelt kivitelben

F129D elektromos konvektor

500-2500w teljesítményű elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

F125D elektromos konvektor

500-2500w teljesítményű elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

Altis EcoBoost WiFi konvektor

1000-2000w teljesítményű wifi-s termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék falikerettel szerelt kivitelben

F120D elektromos konvektor

500-2500w teljesítményű elektronikus termosztáttal szerelt elektromos fűtőkészülék fali konzollal szerelt kivitelben

Atlantic F-19 D (500-2500 W teljesítmény)

Az Atlantic F19 D 500-2500 Watt teljesítményű, mechanikus termosztáttal szerelt elektromos konvektor fix tartó lábbal kapható. A korábbi nagysikerű F17-es család modernizált, „ráncfelvarrott” modellje. A kellemes hőérzetről a homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hőkiömlő rács és az alumínium hőleadó felülettel ellátott fűtőszál gondoskodik. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági előírások betartása mellett). Az Ön maximális biztonságáról a beépített borulás érzékelő gondoskodik, amely borulás esetén meggátolja a készülék további működését.

Tekintse meg az F19D készülék bemutató videót!

Leírás:

 • Mechanikus termosztát
 • HD technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hőt
 • Megnövelt méretű fűtőrács
 • Mobil változat fix lábbal
 • Villásdugóval szerelt
 • Manuális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic F-119 D (500-2500 W teljesítmény)

Az Atlantic F119 D 500-2500 W teljesítményű elektromos konvektor tartó lábbal kapható. A korábbi nagysikerű F117-es család modernizált, „ráncfelvarrott” modellje. A kellemes hőérzetről a nagy precizitású elektronikus termosztát, a homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hőkiömlő rács, valamint az alumínium hőleadó felülettel ellátott fűtőszál gondoskodik. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll. Az F119 D rendelkezik fagyvédő funkcióval, valamint ECO üzemmóddal is, amely az Ön által beállított komfort hőmérséklettől 3-4C°-ra szabályozza a termosztátot, így segíti Önt a gazdaságos üzemeltetésben, amikor nem tartózkodik huzamosan a helyiségben. Az Ön maximális biztonságáról a beépített borulás érzékelő gondoskodik, amely meggátolja a készülék további működését abban az esetben, ha véletlenül felborulna.

Tekintse meg az F119D készülékbemutató videót!

Leírás:

 • Elektronikus termosztát
 • HD technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hőt
 • Megnövelt méretű fűtőrács
 • Mobil változat fix lábbal
 • Villásdugóval szerelt
 • Manuális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic F-129 D (500-2500 W teljesítmény)

Az F129 D 500-2500 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező elektromos konvektor fali tartóval szerelt kivitelben kapható. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A készüléket könnyen programozhatja a hét minden napján, akár napi 3 különböző intervallumban is. A készülék magában foglalja a HD készülékház előnyeit, amely a megnövelt hőkiömlő nyílásnak köszönhetően homogén hőeloszlást biztosít. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellett). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem, valamint a beépített borulás érzékelő.

Leírás:

 • Digitális LCD kijelzővel szerelt napi programozású termosztát
 • HD technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hőt
 • Megnövelt méretű fűtőrács
 • Mobil változat fali konzollal
 • Villásdugóval szerelt
 • Digitális kezelőszerv

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic F-125D (500-2500 W teljesítmény)

Az Atlantic F125 D egy 500-2500 Watt teljesítményű elektromos konvektor. A precíz hőmérséklet beállításról a digitális termosztát gondoskodik, amely jól leolvasható kezelőfelülettel rendelkezik. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellett). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem, valamint a beépített borulás érzékelő.

Tekintse meg az F125D készülék bemutató videót!

Leírás:

 • Digitális termosztát jól olvasható kijelzővel
 • Egyszerűsített programozás és időzítő akár 8 órán át, a nagyobb kényelemért
 • Gyors felmelegítés köszönhetően a hatékony hőelosztásnak a készülék felületén
 • Burkolattal ellátott fűtőelem aluminium difúzorral
 • IP 24-es védelem és kettős elektromos szigetelés a maximális védelem érdekében
 • Automatikus túlmelegedés védelem, valamint borulás érzékelő

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic F-120D (500-2500 W teljesítmény)

Az Atlantic F120 D egy 500-2500 Watt teljesítményű elektromos konvektor. A precíz hőmérséklet beállításról a digitális termosztát gondoskodik, amely jól leolvasható kezelőfelülettel rendelkezik. A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékbeneleget tesz, így biztos lehet benne, hogy egy, a napjaink követelményeinek teljes mértékben megfelelő készülékre tehet szert. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll, és akár a fürdőszobában is alkalmazható (a biztonsági ajánlások betartása mellett). Ezen felül további védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés elleni védelem, valamint a beépített borulás érzékelő.

Leírás:

• Előkelő és modern kialakítás az otthoni belső térbe való beilleszkedés érdekében
• Gyors és homogén felfűtés
• Fél celsius fokonként való beállítás a nagyobb kényelem érdekében
• Ablaknyitás érzékelő
• Energia megtakarítás:A heti programozásnak és az elektronikus szabályozásnak köszönhetően

 • Burkolattal ellátott fűtőelem aluminium difúzorral
 • IP 24-es védelem és kettős elektromos szigetelés a maximális védelem érdekében
 • Automatikus túlmelegedés védelem, valamint borulás érzékelő

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Atlantic Altis EcoBoost Wifi (1000-2000 W teljesítmény)

Az Atlantic Altis EcoBoost Wifi 1000-2000 W teljesítményű elektromos konvektor fali konzollal szerelt kivitelben kapható. Az okostelefonra vagy tabletre letöltött alkalmazással távolról is vezérelhető, WiFi kapcsolaton keresztül.

A kellemes hőérzetről a nagy precizitású elektronikus termosztát, a homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hőkiömlő rács, valamint az alumínium hőleadó felülettel ellátott fűtőszál gondoskodik. A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a fröccsenő víznek is ellenáll. Az Ön maximális biztonságáról a beépített borulás érzékelő gondoskodik, amely meggátolja a készülék további működését abban az esetben, ha véletlenül felborulna.

A készülék vezérléséhez szükséges alkalmazás letölthető!

Az operációs rendszer nevére kattintva beolvashatja a QR kódot!

Mind Android készülékekre, mind pedig IOS operációs rendszerrel rendelkező készülékekre elérhető.

Leírás:

 • Csendes működés, a speciálisan kialakított fűtőfelületnek köszönhetően.
 • Könnyen a hálózatra csatlakoztatható, villásdugó segítségével
 • Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen
 • Könnyen falra szerelhető
 • Nagy precizitású elektronikus termosztát
 • ECO üzemmód
 • Fagyvédő funkció
 • ERP ready

Műszaki adatok:

Árak és vásárlás

Kiegészítők

Az elektromos konvektrorokhoz, valamint elektromos fűtőpanelekhez tartozó kiegészítőkkel sokoldalúvá teheti fűtőkészülékét. Otthona adottságaihoz mérten tudja változtatni a fűtőtest elhelyezését a lakásban. Egyes modelljeink fali tartó konzollal, míg mások fix tartólábbal szerelt kivitelben kerülnek le a gyártósorról. Azonban bármelyik készüléket választja is, mind a fix tartóláb, mind pedig az univerzális fali konzol kompatibilis valamennyi elektromos konvektorral és fűtőpanellel.

Árak és vásárlás

MIÉRT AZ ELEKTROMOS FŰTÉS?

Az elektromos fűtőtestek modern technológiával működnek, így sokkal hatékonyabban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és más technológiai megoldásokhoz. Ha az elektromos fűtőtesteket napelemekkel kombinálja, akkor jelentősen csökkentheti a fűtési költségeit, így minden télen több tízezer forintot takaríthat meg. Ugye Ön is ábrándozott már erről a fűtésszámla láttán? Ez már nem csak álom, hanem maga a valóság, ami mindössze egy karnyújtásnyira van Öntől.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ELEKTROMOS FŰTŐTEST VÁLASZTÁSHOZ

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek meghozni a legjobb döntést.

KERESSE SZAKÉRTŐNKET!

Bizonytalan, hogy milyen elektromos fűtőtest megoldást válasszon, milyen típust, mekkorát és hová? Kérje szakértő kollégánk segítségét! Keresse Klem Dániel kollégánkat, az alábbi mezők kitöltésévél kérdezzen tőle! Dániel 24 órán belül megválaszolja kérdését.