A Fürdőszoba fűtése minden otthonban egy kardinális kérdés, hiszen senki nem szeret fagyoskodni zuhanyzás vagy fürdés közben. Azonban nem minden elektromos fűtőtest használható a fürdőszobában. Ebben a cikkünkben szeretnénk bemutatni néhányat a kínálatunkban megtalálható fürdőszobában is használható fűtőtesteket.

2012 GALBE íves törölköző szárító

A törölközőszárítók az egyik legnépszerűbb fűtőeszközök, amiket a fürdőszobában használni szoktak. Ez nem is meglepő, hiszen segítségükkel nem csak jó meleg lesz, de a törölközők is gyorsan megszáradnak, ami higiéniai szempontokból sem utolsó. Egy egyedülálló technológiának, a „Triple Comfort System” -nek köszönhetően az Atlantic fürdőszobai radiátorok ideális kényelmet biztosítanak, ráadásul több hőt biztosítanak, mint más törölköző szárítók. A kiegészítő ventilátorral felszerelt készülékek pár perc alatt biztosítják a kellemes hőmérsékletet fürdőjében a boost funkciónak köszönhetően ez a törölközőszárító mindenről gondoskodnak. 6 különböző funkcióval rendelkezik, melyeknek köszönhetően nagyon jól szabályozható, így akár -25%-ot is megspórolhat a fűtési költségein. Erp kompatibilitás valamint új generációs LCD vezérléssel rendelkezik.

Doris Digital BLC törölköző szárító

A 3CS technológiával kompromisszumok nélkül élvezhető a tökéletes kényelem és jelentős energia megtakarítással is számolhat. Ez a termékünk is több teljesítményben érhető el, így Ön is megtalálja azt a méretűt, amire szüksége van. A 6 üzemmódnak köszönhetően nagyon jól szabályozható, így rengeteg energiát és pénzt megspórolhat. Erp kompatibilitás, Boost funkció, Új generációs LCD vezérlés, levehető porszűrő, amely könnyen tisztítható ráadásul 8 különböző színben rendelhető. Ez a fűtőtest nem csak praktikus, de biztosan jól illeszkedik majd az otthonában.

RSS 2012 törölköző szárító

Ez egy falra szerelhető konvektor – törölközőszárítós,  beépített elektromos termosztáttal, manuális hőfok és funkció állítási lehetőséggel. Ez egy kiváló ár-érték arányú termék, mivel az 5 funkciónak köszönhetően nagyon jól szabályozható. Gyerekzárral, IP24-es védelemmel és áramütés elleni védelem ellátva a maximális biztonság érdekében.

DEVIrail 40W fehér

Vannak kisebb méretű törölköző szárítók is, amik szintén nagyon hatékonyak azonban méretüknél fogva kevesebb hőt bocsájtanak ki. Három különböző méretben és formában kapható: “U” “S” “M”. Konnektorba dugható időzítővel ugyan úgy használható, mint a nagyobb társai. Fehér és krómozott színben is kapható, így kiválaszthatja azt, ami jobban illeszkedik a fürdőszobája megjelenéséhez. Sok esetben elegendő egy ilyen kisebb fűtőtest csak kiegészítés keppen, hogy abban a napi néhány órában, amíg a család minden tagja megfürdik igazán komfortos meleg legyen.

Konvektorok

Vannak olyan konvektorok a kínálatunkban, melyek ellenállnak a fröccsenő víznek is, így akár fürdőszobában is használhatók. Ha Önnek nincs helye egy törölköző szárítót beszerelni, de nagyobb fűtési kapacitásra vágyik, mint amit a kisméretű törölköző szárítóink képesek nyújtani, akkor ez egy jó kompromisszumos megoldás lesz. Ezek a termékek is kiválóan szabályozhatók a termosztátoknak köszönhetően, ezért fő és kiegészítő fűtésként is jól működnek. A számos védelmi funkció, pedig biztonságossá teszi őket még a fürdőszobákban is. Persze ebben az esetben körültekintőbbnek kell lenni és törölközők szárítására sem használhatók.

Tükörfűtés

A fürdőszobába van egy olyan fűtési megoldás, amit viszonylag kevesen ismernek, de mégis hasznos lehet. Ez pedig a tükörfűtés. Egy kicsit kilóg a sorból ez a megoldás, mivel a fürdőszoba hűjéhez keveset ad hozzá, mivel a tükör párátlanítás a feladata. Sokakat nagyon zavar, hogy a zuhany alól kilépve semmit nem látnak a tükörben és maszatolni kell, mire tisztává válik a kép. Persze vannak bevált technikák a pára elűzésére, de nem lenne sokkal jobb, ha nem is lenne? Ha Ön is azok közé tartozik, aki minden nap képes bosszankodni ezen, akkor érdemes elgondolkodnia a tükörfűtésen.