Az elektromos fűtési megoldások között is rengeteg a lehetőség, első pillanatra nehéz eligazodni a választékban. Ebben segítünk most: nézzük meg helyiségről helyiségre, hova milyen elektromos fűtést érdemes választani a szakemberek szerint.

  • Nappali

Itt tartózkodik a legtöbbet a család, fontos, hogy senki ne fázzon, kellemes meleg legyen, lehetőleg egyenletesen. Ezért a nappalikba radiátort ajánlunk, illetve ha nagy a belmagasság, érdemes a fűtőpanelek között is szétnézni.

  • Hálószoba, előszoba, vendégszoba

Minden olyan helyiségben, ahol viszonylag keveset tartózkodunk, kiváló megoldás a konvektor.

  • Gyerekszoba

A gyerekszobákban kiemelten fontos az állandó meleg, az egyenletes hőérzet, ide ajánljuk a megbízható fűtőpaneleket.

  • Víkendház, nyaraló

A megfelelő fűtési megoldás megtalálásához egy dolgot vegyen figyelembe: legyen fagymentesítő funkció a készülékben, amely garantálja, hogy nem fagy el a rendszer még a legkeményebb télen sem.

  • Ha fontos a design

Ha egyáltalán nem szeretne fűtőtesteket látni a stílusos otthonában, jó megoldás lehet a mennyezetre szerelhető infrapanel, vagy a D-jelzésű konvektorok, ahol a készülék tervezésekor kiemelt figyelmet kapott a design.

Amint látja, egy otthonon belül is különféle megoldásokban kell gondolkodni, az ideális elektromos fűtés kiválasztása nagyban függ a helyiség funkciójától, illetve hogy Önnek mi a fontos szempont az adott helyiségben. Kérje szakértőnk ingyenes segítségét bármilyen kérdésben:

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

Kovács Gábor
szakértő-tanácsadó

+36 1 370-4373
+36 30 828-2624
kovacs@eurovill.com