A Construma kiállítás az építőipar egyik legnagyobb eseménye az évben. Bár mi nem leszünk jelen, de azért nem szeretnénk szó nélkül hagyni. Ezért egy -15%-os akcióval készültünk a raktáron lévő fűtőtestekre, törölköző szárítókra. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

A Construma akció az alábbi termékcsoportokra lesz érvényes:

Elektromos konvektor

A nálunk kapható elektromos konvektorok 500 W teljesítménytől egészen 2500 W-ig kaphatók. Mind nagyon kellemes hőérzetet biztosítanak, hiszen precíz termosztát tartozik hozzájuk, amiknek köszönhetően a saját igényeihez alakíthatja a fűtését. A kompakt méreteknek és a minimalista megjelenésüknek köszönhetően bármilyen háztartásba jól illeszkednek. Az egyes darabok akár tartólábakkal is felszerelhetők.

https://www.elektromosfutotestek.hu/termekkategoriak/konvektorok/

Elektromos radiátor

500-2000 W teljesítményig kaphatók. Ezek a radiátorok olyan komfortérzetet biztosítanak Ön számára, mint a cserépkályhák, csak itt folyamatos és egyenletes a hőmérséklet. Ablaknyitás érzékelővel és modern termosztátokkal rendelkeznek, melynek köszönhetően akár 30% energiát is megtakaríthat. 2+3 év garanciával.

https://www.elektromosfutotestek.hu/termekkategoriak/radiatorok/

Fűtőpanelek

Fűtőpanelek 1000 W teljesítménytől 2000-ig. Könnyen programozhatja a készülékeket az Ön életritmusának megfelelően. A jól szabályozhatóság nem csak a kényelem, de a környezetvédelem és a pénz takarékosság miatt is fontos. A megfelelő beállításokkal optimalizálhatja mind a három szempontból. IP24-es védelemmel, túlmelegedés gátlóval és borulásérzékelő vannak ellátva a strapabíróság és a maximális biztonság érdekében.

https://www.elektromosfutotestek.hu/termekkategoriak/futopanelek/

Törölköző szárítók

Ha fontos, hogy gyorsan megszáradjon a törölköző és szeretne egy praktikus fűtési megoldást a fürdőszobájában, akkor a törölköző szárítók kiváló megoldásnak bizonyulnak majd. Egészen 20 W teljesítménytől 2000 W teljesítményig találhat fűtőtesteket a kínálatunkban. Több termékünk beépített elektromos termosztáttal, manuális hőfok és funkció állítási lehetőséggel rendelkezik.

https://www.elektromosfutotestek.hu/termekkategoriak/furdoszobai_futesek/torolkozo-tarto-szaritok/

Ne hagyja ki Construma kedvezményünket, mert ebben a 15 napban 15%-ot takarít meg. Ne várja meg a következő hideget, inkább használja ki a kedvezményt és korszerűsítse a fűtését mihamarabb.

Bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal. Segítünk meghozni a legjobb döntést!