Szerencsére egyre többen választják az elektromos fűtést az otthonukba. Hozzánk is nagyon sok érdeklődő érkezik, mindenkinek egy kicsit más igényei vannak a fűtőtestekkel kapcsolatban. Azonban a különböző elvárások ellenére is van egy termékünk, ami mellett nagyon sokan leteszik a voksukat. Ez pedig az F 119-es, mely 2018-ban a legnépszerűbb volt.

Atlantic f119 d az Eurovill Profi webáruházban

Atlantic f119 d

A termékpalettán megtalálható öt típus paraméterei:

Teljesítmény (W) Magasság  (mm) Szélesség  (mm) Mélység (mm) Súly (kg)
500 461 391 114 3,1
1000 461 465 114 3,6
1500 461 613 114 4,5
2000 461 761 114 5,4
2500 461 909 114 6,3

Mit kell tudni az F 119-es elektromos konvektorokról?

Az F 119 elektromos konvektor öt különböző teljesítményben kapható, 500W-től 2500W-ig. Ez a típus a F 117-es termékcsalád modernizált utódja, mely szintén az emberek egyik legkedveltebb elektromos konvektora volt.

Ez a típus tartólábbal is rendelkezik, így akár mobil eszközként is használhatja. Irodákba, műhelyekbe, bemutató termekbe vagy kiegészítő fűtésként is nagyon sokat vásárolnak belőle, hiszen a mobilitás még sokoldalúbbá teszi. Akkor, ott és annyit használja, amennyit szeretné.

De nem szabad csak kiegészítő fűtésként gondolni rá, hiszen minden tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy igazán jó minőségű elektromos fűtésnek kell. Elektromos termosztáttal is használható, melyek manapság már olyan precízek, hogy teljes egészében az egyéni igényekhez igazíthatók, így könnyedén beállíthatja a legideálisabb klímát. A kellemes hőmérséklethez hozzájárul még a homogén hő eloszlást biztosító HD készülékház, a megnövelt méretű hő kiömlő rács valamint az alumínium hő leadófelülettel ellátott fűtőszál is.

Az Atlantic a környezetvédelemre is gondolt

Egy ilyen modern készüléknél az is természetes, hogy gondoltak a környezetvédelemre. Az ECO üzemmódnak köszönhetően a lehető legkevesebb áramot fogyasztja a készülék. Ez azt jelenti, hogy az Ön által beállított ideális hőmérséklettől 3-4-fokkal alacsonyabbra állítja a termosztátot, ezzel is segíti Önt a gazdaságosabb üzemeltetésben, amikor nem tartózkodik huzamosan a helyiségben.

F 119 ECO üzemmód

Az F 119 gyártásakor a biztonságra is gondoltak

A készülék IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (Class II) van ellátva, ezáltal a konvektor a fröccsenő víznek is ellenáll. Ez pedig azt eredményezi, hogy az eszközt akár fürdőszobában is használhatja. Mindemellett borulás érzékelővel is rendelkezik, mely meggátolja a készülék további működését abban az esetben, ha véletlenül felborul.

További érvek, mely az F 119 elektromos konvektor mellett szólnak:

– Elektromos termosztáttal használható, ami sokkal pontosabb, mint a régi mechanikus. Azok akár 2-3 Celsius fokos pontatlansággal is működhettek. Előfordulhatott például, hogy ha Ön 22 Celsius fokot állított be, akkor az esetenként csak 25 foknál vagy 18 foknál kapcsolt be. Ilyen hőmérséklet ingás pedig képes kellemetlenségeket okozni.

– Az elavult fűtőszál helyett modern fűtőbetéttel rendelkezik, így a régi konvektorokkal szemben nem égeti oda a port, így az azzal járó kellemetlen szaggal sem kell számolnia. Valamint a zavaró pattogó hanggal sem kell számolni és az élettartama is lényegesen hosszabb, mint a régi technológiával készülteknek.

– Az Atlantic a piacon kapható egyik legmegbízhatóbb márka, mely Franciaországból származik, ahol a legnépszerűbb az elektromos fűtés. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre, hiszen komoly igény mutatkozik az eszközökre. Az Atlantic már több, mint 40 éves múltra tekint vissza, így bőven volt lehetőségük szakértelemre szert tenni. Azon kevés márka közé tartozik, amely minden fűtési megoldást kínál. A minőség egyik lényeges bizonyítéka, hogy tavaly elenyésző mennyiségű terméket hoztak vissza. Nem csak az F 119-es típusból, hanem az összesből. Ez azt jelenti, hogy több ezer termék közül mindössze ennyivel adódott probléma.

Az évek során sokat változtak a fűtési szokások és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre jobban előtérbe kerülnek az elektromos fűtési megoldások. Ma már az a jellemző, hogy az újonnan épülő ingatlanok zöménél és a felújításoknál valamilyen elektromos eszköz kerül behelyezésre. Ha jobban belegondolunk ez nem is olyan meglepő, hiszen mindent tudnak, amire egy modern embernek szüksége van. Olcsón és könnyen telepíthetők, szinte soha nem szorulnak javításra és kiválóan alkalmazkodnak az egyedi igényekhez.

Persze a környezetbarát mivoltáról sem szabad megfeledkeznünk. Szerencsére egyre nagyobb jelentősége van a természetvédelmének, ezért az emberek olyan fűtési megoldásokat keresnek, amik képesek ehhez igazodni. Mivel az elektromos fűtőtestek használhatóak napelemrendszerekkel, így teljesen zöld energiával üzemeltethetők. Manapság egyre elérhetőbb áron telepíthető egy olyan napelem rendszer, ami képes kiszolgálni egy teljes család igényeit a fűtéssel együtt. Ez pedig azt jelenti, hogy teljesen ingyen fűthet az év minden hónapjában. Jó a természetnek és az Ön pénztárcájának is.

Mitől lett az F 119 a legnépszerűbb termékünk?

Ahogy a cikk eddigi részében is olvashatta, olyan jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a mobilitás, a biztonság és a kellemes hőérzet. Mind ezek mellett nagyon jó ár-érték arányt tudhat a magáénak. Bár nem a piacon legolcsóbban kapható termék, de biztosan ön számára sem újdonság, hogy a nagyon olcsó eszközök ritkán jók. Összességében elmondható róla, hogy ha egy biztonságosan és jól működő darabot keres, akkor az Atlantic F 119-esben biztosan nem fog csalódni.

Ha szeretné megvásárolni a terméket, akkor kattintson az alábbi linkre és válassza ki a megfelelő méretet:

https://www.elektromosfutotestek.hu/termekkategoriak/konvektorok/atlantic-f119d-elektromos-konvektorok/