Az érdeklődőink gyakran aggódnak az áramszámla miatt, hiszen egy elektromos fűtőrendszer megterheli azt. Persze gyakran alaphelyzetben is az elektromos fűtési megoldások a kedvezőek, de vannak esetek, amikor nagyon magas áramköltségekkel járnak együtt.

De ennek sem kell feltétlenül így lennie!

A napelemek egyre népszerűbbek és korszerűbbek. Ennek köszönhetően kisebb felület is elegendő ahhoz, hogy egy család teljes áramfogyasztását ellássák. Ebbe beletartozhat az elektromos fűtőrendszer áram igénye is, így mentesülhetünk a fűtési költségektől.

Ugye telente Ön is elgondolkodik?

Biztosak vagyunk benne, hogy minden télen, amikor több 10 000 Ft-tal toldja meg a családi költségvetést a fűtésszámla, elgondolkodik rajta, hogy valamit tenni kellene. Ráadásul a központi fűtés sok esetbe még kényelmetlen is, hiszen a földszinten lakók fáznak a felsőbb emelete élőknek meg melegük van. A fafűtéssel járó mindennapos plusz munkáról meg ne is beszéljünk.

De szerencsére már vannak sokkal jobb megoldások!

Az Atlantic  elektromos fűtőrendszerek lényegesen kényelmesebbek, mint sok más megoldás. Ráadásul napelemmel kombinálva nullára vagy szinte nullára hozhatóak ki az anyagiak. Természetesen itt is vannak beruházási költségek, de ha azt vesszük alapul, hogy mennyibe kerül egy teljes ház felszerelése gázkonvektorokkal vagy több cserépkályha/ kandalló felépíttetése, már nem is annyira tragikus a látkép.

És a megújuló energiaforrásokkal nem csak mi nyerünk

Ön is biztosan észrevette már, hogy az elektromos áram egyre nagyobb szerepet kap az élet minden területén, hiszen a fosszilis energiák vészesen fogynak. Ezért is dolgoznak egyre többet a napelemek fejlesztésén, hiszen így a megújuló energiák mindenki számára elérhetőek lesznek. Ennek köszönhetően pedig az ökológiai lábnyomunk nagyban lecsökkenthető, mellyel megóvjuk a természetet a gyermekeink, unokáink számára.

Elektromos fűtés megújuló energiaforrásokkal

Számunkra az elektromos fűtési rendszerek nem egy bevételforrást, hanem egy küldetést jelentenek. Szeretnénk, ha ez a modern és folyamatosan fejlődő technológia minél több ember számára hozná el azt a kényelmet, mely a kiadások csökkenésével és a természet megóvásával jár együtt. Ha Ön is éppen most készül korszerűsíteni a fűtési rendszerét, akkor érdemes számításba venni ezt az innovatív megoldást is. Ebben a folyamatban bátran kérje az Eurovill Profi szakértőinek segítségét.