Amikor elektromos fűtésről beszélünk, gyakran az otthonunkon belül található megoldásokra gondolunk. Pedig sokkal tágabb felhasználási lehetőségei vannak.

Önnek is problémát okoz a télen lefagyott kapubeálló, vízösszefolyó, lépcső, elfagyott vízvezetés és csap?

Biztosak vagyunk benne, hogy Önnek is kellett már a fagyos napokon reggel azzal babrálni, hogy közlekedésre alkalmassá tegye a kocsibeállót vagy fagy mentesítse a vízösszefolyókat. Ez a reggeli tortúra nem csak kellemetlen, de balesetveszélyes is, hiszen ha nem fedezzük fel időben a lefagyott területeket könnyen problémákat okozhatnak. Azonban a kültéri elektromos fűtősek megakadályozzák ezeket a baleseteket.

Kültéri fűtés

Hogyan működnek a kültéri elektromos fűtések?

Az olvadáspontra (+3-4 C) melegítik fel a felületet, az automatika segítségével, így akadályozva meg a csapadék lefagyását vagy a hó megmaradását. Az önszabályozó megoldásnak köszönhetően Önnek nincs feladata a fűtéssel, jégmentesítéssel.

Milyen burkolat kerülhet rájuk?

Szerencsére ezek a modern megoldások már bármilyen típusú burkolat alá beépíthetőek, így Ön bátran válogathat az Ön számára legjobban tetsző megoldások közül.

Kiknek ajánljuk a kültéri elektromos fűtéseket?

Mindenkinek, aki szeretné elkerülni a a csúszás, lefagyott felületekkel (burkolatokkal) járó kellemetlenségeket és baleseteket. Legyen szó családi házról, társasház vagy akár egy panel épület bejáratáról. Ez a megoldás mindenki számára ideális, hiszen csak egyszer kell elvégezni a kivitelezéssel járó munkálatok és utána hosszú évekre elkerülhetőek  a gondok a DEVI egyedülálló 20 éves garanciájának köszönhetően.

Nálunk mindent megtalál, ami a kültéri fűtéshez szükséges. Fűtőkábelek, csatlakozók, önszabályzók. Az alábbi linkre kattintva a teljes termékpalettánkkal megismerkedhet.

https://webshop.eurovill.com/270-kulteri-futokabelek#/page-3

Tudja, hogy szüksége lenne kültéri fűtésre, de nem tudja melyik a legjobb megoldás?

Ne aggódjon, nagyon sokan vannak ezzel így! Éppen ezért a szakembereink mindig szívesen válaszolnak a kérdéseire. Segítünk kiválasztani a legideálisabb megoldást, mely hosszútávon és költséghatékonyan szolgálja majd az Ön kényelmét és gondoskodik a biztonságáról. Tudjuk, hogy nem könnyű választani a rengeteg megoldás közül, de mi mindig a segítségére leszünk. Vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, hogy segíthessünk.

https://webshop.eurovill.com/contact-us